Ευρώπη

Μένει στον πάγκο της Κροατίας ο Μρσιτς

Παρά την αποτυχία για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Βέλικο Μρσιτς θα παραμείνει στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Κροατίας.

Ως έχει μένει η κατάσταση στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Κροατίας.

Ύστερα από μία συνάντηση που κράτησε περίπου τρεις ώρες και συμμετείχαν όλοι οι επικεφαλής της ομοσπονδίας μπάσκετ, μεταξύ άλλων Στόγιαν Βράνκοβιτς και Ντίνο Ράντζα, αποφασίστηκε η παραμονή του Βέλικο Μρσιτς στο «τιμόνι» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

Η «Χρβάτσκα» απέτυχε παταγωδώς στο Προολυμπιακό τουρνουά που φιλοξένησε στο Σπλιτ, καθώς η Γερμανία πήρε το εισιτήριο για τους Αγώνες στο Τόκιο.

Ωστόσο, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας έχει ένα πλάνο σε εξέλιξη και αυτό προτίθεται να το υλοποιήσει με τον 50χρονο κόουτς στον πάγκο της, αφού με εκείνον κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της στο επόμενο Ευρωμπάσκετ, ενώ μέχρι τότε ισχύει και το συμβόλαιό του.

Από ‘κει και πέρα, το μόνο που ξεκαθάρισε στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Στόγιαν Βράνκοβιτς, είναι πως ο Μρσιτς πλέον θα εργάζεται αποκλειστικά στην εθνική ομάδα της Κροατίας και πως δεν θα συνεχίσει παράλληλα στον πάγκο της Ζαντάρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x