Ευρώπη

Κεμζούρα: «Ψάχνω όραμα, σταθερότητα και συνέπεια στη νέα μου ομάδα»

Ο Λιθουανός τεχνικός μίλησε για το τι ψάχνει από τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα παραδέχτηκε πως δεν έχει ακόμη προτάσεις μετά την απόλυσή του από τον Ολυμπιακό, αλλά θέλει να επιλέξει με προσοχή τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Δεν έχω στα χέρια μου καμία πρόταση. Περιμένω. Η κατάσταση είναι πολύ ρευστή αυτή τη στιγμή σε όλον τον χώρο του αθλητισμού. Δεν θα έλεγα όχι στο ενδεχόμενο να επιστρέψω κοντά στην πατρίδα μου, αλλά στόχος μου είναι να εργαστώ ξανά σ το υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Κάθε πρόταση είναι υπό εξέταση, γιατί άλλο είναι τι ονειρεύεσαι και άλλο η πραγματικότητα. Σίγουρα πιο ενδιαφέρουσα προοπτική είναι μια ομάδα που παίζει στην Ευρώπη, αλλά αυτό που θέλω πρωτίστως είναι να υπάρχει ένα όραμα. Και παρότι γνωρίζω ότι με τις παρούσες συνθήκες είναι δύσκολο να κάνεις σχέδια όχι για πέντε χρόνια, αλλά για την επόμενη σεζόν, θα ήθελα η νέα μου ομάδα να έχει σταθερότητα και συνέπεια», τόνισε.

Πρόσθεσε, δε, πως δεν είναι απόλυτος στο ότι θέλει να δουλέψει ως πρώτος προπονητής, όπως προήχθη στον Ολυμπιακό μετά την απομάκρυνση του Ντέιβιντ Μπλατ.

Όσο για τη συνέχιση του μπάσκετ κεκλεισμένων των θυρών μέχρι νεωτέρας; «Σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο να γίνονται αγώνες σε άδεια γήπεδα, αλλά θα ήταν καλύτερο από το τίποτα», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x