Ευρώπη

Γιουλ: «Δεν μου αρέσει να χάνω πουθενά, γι’ αυτό παίρνω τα… τρελά σουτ»

Μία… άρνηση στην ήττα έχει ο Σέρχιο Γιουλ και γι’ αυτό παίρνει όλα τα κρίσιμα σουτ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Της απόλυτης εμπιστοσύνης του Πάμπλο Λάσο και των συμπαικτών του χαίρει ο Σέρχιο Γιουλ και γι’ αυτό τα κρίσιμα σουτ φεύγουν από τα χέρια του.

Ο έμπειρος γκαρντ τόνισε πως δεν του αρέσει να χάνει και έτσι αναλαμβάνει την ευθύνη για το τελευταίο σουτ, επίσης αναφέρθηκε στη μεγάλη χαρά που πήρε με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ισπανία, ενώ για τον Μάικλ Τζόρνταν είπε ότι είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει πατήσει ποτέ στο παρκέ.

«Το αγαπημένο μου καλάθι είναι το τρίποντο που είχα πετύχει κόντρα στη Βαλένθια (σ.σ. 2016). Ήταν θεαματικό, αλλά είχε και μεγάλη σημασία, καθώς με αυτό καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο», είπα αρχικά ο Σέρχιο Γιουλ, για να προσθέσει:

«Ήμουν τυχερός που κατάφερα να πετύχω πολλά κρίσιμα καλάθια, αλλά πάντα ψάχνω την καλύτερη επιλογή για την ομάδα. Δεν μου αρέσει να χάνω πουθενά και γι’ αυτό παίρνω αυτή την ευθύνη. Είναι σημαντικό ότι τόσο ο προπονητής, όσο και η ομάδα με εμπιστεύονται».

Για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική ομάδα της Ισπανίας: «Ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα, μία απόλυτη χαρά και τεράστια ικανοποίηση που καταφέραμε να βγάλουμε εις πέρας τη δουλειά. Είναι μεγάλη κουβέντα να κατακτάς το Παγκόσμιο Κύπελλο και το καταφέραμε για δεύτερη φορά, γι’ αυτό είμαστε υπερήφανοι. Όταν σήκωσε ο Ρούντι το τρόπαιο, νομίζω ότι όλοι είχαμε μία… έκρηξη για στιγμή».

Για τον Μάικλ Τζόρνταν: «Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει πατήσει ποτέ στο παρκέ. Έκανε απίθανα πράγματα, όλοι το ξέρουν αυτό και όλοι απολαμβάνουμε το ντοκιμαντέρ του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x