Ευρώπη

Ανακοίνωσε το φιλικό με τον Παναθηναϊκό η Φενέρμπαχτσε

Το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας της ανακοίνωσε η Φενέρμπαχτσε, η οποία μεταξύ άλλων θα αντιμετωπίσει και τον Παναθηναϊκό στο τουρνουά «Νίκος Γκάλης», που θα γίνει στη Ρόδο.

Σε Κωνσταντινούπολη, Ρόδο και Μόσχα θα δώσει φιλικά προετοιμασίας η Φενέρμπαχτσε, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων της και με βάση αυτό θα αντιμετωπίσει και τον Παναθηναϊκό στις 16 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο, στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά «Νίκος Γκάλης».

Προτού ταξιδέψει στο «νησί των ιπποτών», η Φενέρ θα δώσει στο γήπεδό της τα δύο πρώτα της φιλικά απέναντι σε Μπαχτσεσεχίρ (6/9) και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (11/9).

Στη συνέχεια, η αποστολή των Τούρκων θα μεταβεί στη Ρόδο για το διεθνές τουρνουά, όπου πριν το ματς με τους «πράσινους», θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (15/9).

Τέλος, η Φενέρμπαχτσε θα ταξιδέψει στη Μόσχα για το Σούπερ Καπ της VTB League. Εκεί, ο Δημήτρης Ιτούδης είναι πιθανό να αντιμετωπίσει ακόμη μία πρώην ομάδα του και συγκεκριμένα την ΤΣΣΚΑ, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης είναι οι ΜΒΑ, Νίζνι, Ζενίτ, Ούνιξ Καζάν, Λοκομοτίβ Κουμπάν και Μπεσίκτας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x