Ευρώπη

Είπε «όχι» στην εθνική Κροατίας ο Γκόλεματς

Την πρόταση της κροατικής ομοσπονδίας μπάσκετ για να αναλάβει τον πάγκο της εθνικής χώρας αρνήθηκε ο Γιούριτσα Γκόλεματς.

Σε φάση… ανοικοδόμησης είναι η ομοσπονδία μπάσκετ της Κροατίας, μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες της εθνικής ομάδας. Η Χρβάτσκα απέτυχε να προκριθεί στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ στο Ευρωμπάσκετ αποκλείστηκε στους «16» από τη Φινλανδία.

Έτσι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεων παραιτήθηκε ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς. Συνεπώς, η εθνική ομάδα της Κροατίας και ο Άτσο Πέτροβιτς, ως νέος αθλητικός διευθυντής, βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή.

Ένας από τους υποψήφιους που δέχθηκαν πρόταση για να αναλάβει τον πάγκο της Χρβάτσκα ήταν και ο Γιούριτσα Γκόλεματς, αλλά την αρνήθηκε.

Ο κόουτς της Τσεντεβίτα Ολίμπια και άλλοτε παίκτης των Πανελληνίου, Παναθηναϊκού και Κολοσσού Ρόδου επιβεβαίωσε το «όχι» του στην τηλεόραση της Σλοβενίας: «Σίγουρα είναι ωραίο να παίρνεις τέτοια πρόσκληση, αλλά δεν είμαι ο προπονητής που θα καθίσει σε δύο καρέκλες. Δεν θα ήμουν στο 100% ούτε εδώ, ούτε και εκεί. Δεν έχω τόση εμπειρία για κάτι τέτοιο, ακόμη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x