Ευρώπη

Εξετάζει την περίπτωση του Στουντεμάιρ η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Πολύ σοβαρά φέρεται να εξετάζει η Μακάμπι Τελ Αβίβ την περίπτωση του Αμάρε Στουντεμάιρ, προορίζοντάς τον για αντικαταστάτη του Άλεξ Τάιους, ο οποίος μάλλον… χαιρετάει.

Στη… γωνία περιμένει η Μακάμπι Τελ Αβίβ τον Αμάρε Στουντεμάιρ.

Ο Αμερικανός σέντερ αποκάλυψε πως θέλει να φύγει από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και να συνεχίσει σε ομάδα που θα συμμετέχει στην Ευρωλίγκα ή το ΝΒΑ, με αποτέλεσμα η περίπτωσή του να απασχολεί έντονα τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους συνεργάτες του, σύμφωνα με το «Sport5».

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η «ομάδα του λαού» εξετάζει «ζεστά» τον 36χρονο, καθώς αφενός το κασέ του δεν είναι πολύ υψηλό (σ.σ. αμείβεται με 400.000 δολάρια), ενώ από την άλλη θα λάβει σύντομα την ισραηλινή υπηκοότητα, οπότε θα αγωνίζεται ως γηγενής, στο πρωτάθλημα της χώρας.

Από την άλλη, η Μακάμπι θέλει ένα καλό back up πίσω από τον Ταρίκ Μπλακ, αφού ο Άλεξ Τάιους αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν. Το συμβόλαιο του έμπειρου ψηλού λήγει, με τις απαιτήσεις του για ανανέωση να είναι πολύ υψηλές, καθώς από τα 800.000 δολάρια που παίρνει ετησίως τώρα, ζητάει 2,5 εκατ. δολάρια για συμβόλαιο δύο ετών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x