Ευρώπη

Δοκιμασίες για ΑΕΚ και Περιστέρι στην αυγή του 2020

Απέναντι στην Αντβέρπ και την Τενερίφη δοκιμάζονται ΑΕΚ και Περιστέρι αντίστοιχα απόψε για το BCL.

Με σημαντικούς αγώνες για την δέκατη «στροφή» του Basketball Champions League κάνουν ευρωπαϊκό ποδαρικό για το 2020 ΑΕΚ και Περιστέρι.

Η «Ένωση» δοκιμάζεται στις 21:00 (ΕΡΤ Sports) από την Αντβέρπ στην Αμβέρσα με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου. Η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, την 16η στα τελευταία 17 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Βλαβίμηρο Γιάνκοβιτς, ενώ διαθέσιμος είναι ο Μάριο Τσάλμερς, όπως και ο Τζεράι Γκραντ που ίσως κάνει ντεμπούτο. Οι Βέλγοι έχουν αμυδρές ελπίδες πρόκρισης (έχουν μόνο δύο νίκες εντός έδρας, επί Μπαντίρμα και Ορτέζ) και δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα που έφτασε πέρσι στο Final 4, ωστόσο δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

Το Περιστέρι για τον τρίτο όμιλο υποδέχεται την Τενερίφη (19:00, ΕΡΤ Sports), ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ σε όλα τα γκρουπ (8-1). Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου προέρχεται από σπουδαίο διπλό απέναντι στον Ηρακλή και θέλει τη νίκη που θα την εδραιώσει στην πρώτη τετράδα, που παίρνει και την πρόκριση για τα playoffs. Οι φιλοξενούμενοι μετά την πρόκριση στο Final 8 του Κυπέλλου Ισπανίας ήρθαν πλήρεις στην Αθήνα, με τον Γιώργο Μπόγρη που πρόσφατα προστέθηκε στο ρόστερ τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x