Ευρώπη

Βιλερμπάν: Επιστρέφουν Λάιτι, Μόργκαν και προσεχώς ο Οκόμπο

Φουλ ρόστερ είναι πολύ πιθανό να έχει σύντομα η Βιλερμπάν, καθώς επιστρέφουν άμεσα στη δράση οι Λάιτι και Μόργκαν και σε λίγες ημέρες ο Οκόμπο.

Πολύ ευχάριστα νέα στη Βιλερμπάν αναφορικά με το… απουσιολόγιο.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Γαλλίας, ο Τι Τζέι Πάρκερ αναμένεται να έχει ξανά στη διάθεσή του τον Ντέιβιντ Λάιτι. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε τραυματιστεί στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά το σαββατοκύριακο θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Μετροπολιτάν.

Από ‘κει και πέρα, το άλλο θετικό νέο για την ASVEL είναι η επιστροφή του Ρέιμαρ Μόργκαν στη δράση. Ο έμπειρος φόργουορντ και πρώην των «πράσινων» είναι στα… πιτς από τον Σεπτέμβριο, αλλά έχει μπει σε ρυθμούς προπονήσεων και σύντομα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Τέλος, πολύ θετικά είναι τα νέα και για τον Έλι Οκόμπο. Ο φετινός ηγέτης της Βιλερμπάν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο πριν από μερικές εβδομάδες και εκτιμάται ότι μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες θα έχει επιστρέψει και εκείνος.

Άρα, με τα δεδομένα αυτά είναι πολύ πιθανό η ASVEL να έχει φουλ ρόστερ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για την Ευρωλίγκα, που είναι προγραμματισμένη στη Λυών στις 25/3.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x