Ευρώπη

Βιλερμπάν: Αιχμές του Τζάκσον κατά του προπονητή Μίτροβιτς

Εμφύλιος ξέσπασε στη Βιλερμπάν, με τον γκαρντ Έντουιν Τζάκσον να κατακρίνει τον τεχνικό του, Ζβέζνταν Μίτροβιτς.

Βαθαίνει η κρίση στη Βιλερμπάν, που βιώνει «εμφύλιο» πόλεμο, αφού ο Έντουιν Τζάκσον ξέσπασε κατά του προπονητή του, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Le Progres».

Ο 30χρονος γκαρντ ανέφερε ότι δεν είναι ευχαριστημένος με το ρόλο που έχει, ενώ τόνισε ότι τον προβληματίζει το κακό θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα του.

Να σημειωθεί ότι η Βιλερμπάν προέρχεται από 7 ήττες στους 8 τελευταίους αγώνες της στην Ευρωλίγκα, ενώ στις 20 Φεβρουαρίου φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έντουιν Τζάκσον:
- Για την εικόνα της ομάδας του: «Το παιχνίδι μας επιθετικά είναι πολύ δύσκολο να το παρακολουθήσεις. Έχουμε την χειρότερη επίθεση στην Ευρωλίγκα και το θέαμα που προσφέρουμε είναι πολύ μακριά από αυτό που θα έπρεπε. Με σοκάρει που δεν... σοκάρεται κανείς. Και είναι φυσιολογικό να μην παίζει ο Αντουάν Ντιό ούτε ένα λεπτό απέναντι στην Μπάγερν; Είμαι πολύ μπερδεμένος».

- Για τις επιλογές του προπονητή του: «Δεν κατακρίνω τις επιλογές του προπονητή, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Όπως επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί οι χρόνοι συμμετοχής των παικτών παρουσιάζουν τέτοιες μεταβολές μετά την έναρξη της σεζόν».

- Για το χρόνο συμμετοχής του: «Δεν ήρθα στην Βιλερμπάν για να παίζω 5 λεπτά ανά παιχνίδι. Ούτε θα πω ότι προσωπικά κάνω μια ιδανική σεζόν. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Δεν θα απαιτήσω τίποτα, αλλά είμαι 30 ετών και ξέρω ότι μπορώ να παίξω μπάσκετ. Θα κάνω ό,τι είναι καλύτερο για την καριέρα μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x