Ευρώπη

Βιντορέτα: «Νικήσαμε πολύ πιο εύκολα από ότι περιμέναμε»

Στο εύκολο της επικράτησης της Τενερίφης στο Περιστέρι στάθηκε ο Τσουτς Βιντορέτα μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως διέλυσαν την καλύτερη άμυνα του φετινού BCL και στάθηκε στα φοβερά ποσοστά στην επίθεση, που τους βοήθησαν να αποκτήσουν τον έλεγχο και να διατηρήσουν τη διαφορά που απέκτησαν. Στάθηκε στην καλή εμφάνιση των Χάτσερ και Γκρέι στην Ισπανία και στην κακή τους στην αποψινή αναμέτρηση.

Αναλυτικά: «Ήταν ευκολότερη νίκη απ' ότι περιμέναμε. Παίζαμε εναντίον ίσως της ισχυρότερης άμυνας του φετινού BCL. Με τα πολύ υψηλά ποσοστά μας στην επίθεση στα πρώτα 12’-14’ καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και, χάρη στην άμυνά μας, να διατηρήσουμε τη διαφορά αυτή και να την αυξήσουμε στην τρίτη περίοδο και τελικά καταφέραμε να νικήσουμε και να μείνουμε στην κορυφή του ομίλου.

Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε πάθει ζημιά από τον Χάτσερ και τον Γκρέι, ιδίως προς το τέλος του ματς, οπότε σήμερα χρειάστηκε να σχεδιάσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας για να τους περιορίσουμε. Το κάναμε τέλεια. Σημασία δεν έχει μόνο το σχέδιο, αλλά και το πως το εκτελούν οι παίκτες και το εκτελέσαμε τέλεια. Έτσι σε όλο το παιχνίδι Χάτσερ και Γκρέι αισθάνονταν άβολα».

Ο Γιώργος Μπόγρης σημείωσε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο BCL με την ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο το 2017. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι που ήταν μέχρι αυτό το ματς στις δέκα καλύτερες ομάδες στην αξιολόγηση.
Θέλουμε να δείχνουμε χαρακτήρα και να κερδίζουμε δύσκολα ματς. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε διάρκεια, προκειμένου να φτάσουμε ψηλά και, για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x