Ευρώπη

Βασιλειάδης: «Θα ήθελα να γίνω προπονητής όταν αποσυρθώ»

Ο Κώστας Βασιλειάδης αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Μούρθια την επιθυμία του να γίνει προπονητής όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Κώστας Βασιλειάδης συνεχίζει να αγωνίζεται σε υψηλότατο επίπεδο στα 37 του χρόνια, επιστρέφοντας φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα για χάρη της Μούρθια. Ο Έλληνας σούτινγκ γκαρντ έδωσε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, στην οποία αποκάλυψε ότι όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση, επιθυμεί να ασχοληθεί με την προπονητική.

«Νομίζω πως εάν πνευματικά νιώθεις καλά, μπορείς να κάνεις αυτό που πρέπει. Το θέμα είναι να μην χάσεις τον ενθουσιασμό σου. Αν κάποια στιγμή γίνει αυτό και έρχομαι κάθε μέρα στην προπόνηση και δεν παίζω με την ίδια όρεξη, τότε ναι θα αποσυρθώ. Το έχω ξεκάθαρο στο μυαλό μου. Θα κάνω κάτι που μου αρέσει όταν αποσυρθώ. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να γίνω προπονητής. Γιατί όχι;», είπε αρχικά ο Βασιλειάδης και συμπλήρωσε:

«Κάποια στιγμή μιλούσα για αυτό με έναν φίλο μου. Του είπα πως αν η ομάδα μου μπορεί να σουτάρει 50 τρίποντα σε έναν αγώνα, θα τους αφήσω. Εκείνος μου είπε "θα γίνεις ο προπονητής που θα φύγει μέσα στον πρώτο μήνα". Νομίζω πως οι παίκτες πρέπει να είναι χαρούμενοι και να απολαμβάνουν το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x