Ευρώπη

GM Φενέρ: «Προτεραιότητα του Ομπράντοβιτς είναι να μείνει, αλλά…»

Προτεραιότητα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι η παραμονή στη Φενέρμπαχτσε, όπως δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της τουρκικής ομάδας, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι.

Για πολλοστή φορά, ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι ξεκαθάρισε πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε, ωστόσο από την άλλη περιμένει και εκείνος πως θα διαμορφωθούν τα δεδομένα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα, ο τζένεραλ μάνατζερ της τουρκικής διέψευσε τις φήμες που θέλουν τους Νίκολα Κάλινιτς και Τζίτζι Ντατόμε να φεύγουν.

«Προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στη Φενέρμπαχτσε, αλλά περιμένει όπως όλοι, για να δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Σίγουρα θα γίνει αναπροσαρμογή στο μπάτζετ, με νέα νούμερα και νέους προσδιορισμούς. Όταν θα τα ξέρουμε αυτά, τότε θα ξέρουμε και περισσότερα για τον Ομπράντοβιτς. Αλλά, το μήνυμά του ήταν ξεκάθαρο.

Επίσης, αυτή η εποχή είναι των ψευδών ειδήσεων και των κουτσομπολιών, αλλά είναι φυσιολογικό, καθώς δεν υπάρχει αθλητική δραστηριότητα. Οι Κάλινιτς και Ντατόμε δεν έχουν καμία πρόθεση να φύγουν. Για να γυρίσουμε και στην προηγούμενη κουβέντα… Όταν δεν γνωρίζεις τι διαστάσεις θα πάρει στο μέλλον μία ομάδα, είναι δύσκολο να μιλήσεις για διαπραγματεύσεις συμβολαίων, μπάτζετ και όλων των υπολοίπων
», δήλωσε σχετικά στο «basketinside.com», ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x