Ευρώπη

Γιαννάκης: «Σεβόμαστε τη Ρεάλ»

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί αύριο τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:45/ ΣΚΑΪ) με στόχο τη νίκη, που θα του δώσει προβάδισμα στη σειρά με τη «βασίλισσα». Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, με δηλώσεις του, στάθηκε κυρίως στον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα, ενώ ξεκαθάρισε πως σέβεται απεριόριστα τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μοναδικός αμφίβολος για την αυριανή αναμέτρηση είναι ο Μιχάλης Πελεκάνος. Ο Έλληνας φόργουορντ χτύπησε στο ματς του Σαββάτου με την ΑΕΛ και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. «Καθοριστικό το πρώτο ματς», ο Βούιτσιτς.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί αύριο τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:45/ ΣΚΑΪ) με στόχο τη νίκη, που θα του δώσει προβάδισμα στη σειρά με τη «βασίλισσα». Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, με δηλώσεις του, στάθηκε κυρίως στον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα, ενώ ξεκαθάρισε πως σέβεται απεριόριστα τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μοναδικός αμφίβολος για την αυριανή αναμέτρηση είναι ο Μιχάλης Πελεκάνος. Ο Έλληνας φόργουορντ χτύπησε στο ματς του Σαββάτου με την ΑΕΛ και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

«Ξεκινάμε τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ορισμένους τομείς του παιχνιδιού. Ο έλεγχος του ρυθμού αλλά και των ριμπάουντ είναι αρκετά σημαντικός, ενώ πρέπει να έχουμε υπομονή», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του «δράκου» για το ματς με τη Ρεάλ, για να συμπληρώσει πως «η Ρεάλ είναι σπουδαία ομάδα και θέλει και αυτή να κάνει μεγάλες νίκες. Έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς και τους σεβόμαστε πάρα πολύ. Παίζουν πολύ καλό μπάσκετ. Εγώ ζητώ από τους οπαδούς μας να έχουν υπομονή και να είναι στο πλάι μας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το αβαντάζ της έδρας είναι αρκετά σημαντικό, αλλά εμείς φτιάχνουμε μια ομάδα που θα παίρνει τις νίκες ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου».

Από τη μεριά του, ο Γιάννης Μπουρούσης στάθηκε στο μέγεθος της Ρεάλ Μαδρίτης. «Η Ρεάλ είναι τεράστιο μέγεθος για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και ένα ιστορικό κλαμπ. Βρίσκονται εδώ επειδή το αξίζουν και όχι από τύχη. Έχουν έναν κορμό πολλά χρόνια και έχουν και μια συγκεκριμένη φιλοσοφία που παίζουν μπάσκετ. Και λόγω της προσωπικότητας αλλά και της εμπειρίας που έχουν, ξέρουν πώς να παίρνουν αποτελέσματα εκτός έδρας», ήταν τα λόγια του Καρδιτσιώτη σέντερ, για να αναφερθεί στη συνέχεια στην ομάδα του λέγοντας « είναι σημαντικό πως έχουμε το αβαντάζ της έδρας αλλά σε τέτοια παιχνίδια δεν είναι το μόνο πράγμα που παίζει ρόλο. Η σειρά δεν θα είναι εύκολη. Χρειάζεται να κάνουμε τρία βήματα μέχρι το Βερολίνο αλλά ίσως και πέντε. Το σημαντικότερο όλων είναι να μείνουμε ενωμένοι και να κοιτάμε μπροστά έπειτα από κάθε ματς».

Επιμέλεια: Αντώνης Κατσίκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x