Euroleague

Ζέρβας: «Έτσι θα κάνει διπλό στην Πόλη ο Ολυμπιακός - Μυθεύματα για Πετρούσεφ»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει της αυριανής (17/10, 20:30) αναμέτρησης με την Εφές στην Πόλη. Τι είπε για Πετρούσεφ.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της αυριανής (17/10, 20:30) αναμέτρησης με την Εφές στην Πόλη για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μέσω της εκπομπής Newsroom ο Νίκος Ζέρβας.

Ο παραγωγός του σταθμού και ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε αρχικά για το θέμα Πετρούσεφ ότι δεν υπάρχει το παραμικρό, εξηγώντας πώς προέκυψε πάλι αυτό το σενάριο από Σερβία μεριά, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις Σφαιρόπουλου, που τα έβαλε με κάποιους δημοσιογράφους, οι οποίοι, όπως είπε, «διαδίδουν ψέματα».

«Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει σε 1-1,5 μήνα ή και αργότερα, στην παρούσα φάση, ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα θέμα αποχώρησης του Πετρούσεφ», υπογράμμισε ο Ζέρβας.

Αναφορικά με το πολύ δύσκολο ματς με την Εφές, σημείωσε ότι αποτελεί πρόκληση για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει να κερδίσει εκεί επτά χρόνια, όπως θύμισε! «Αν νικήσει θα πάει στο 3-1 και θα είναι πολύ άνετος ενόψει συνέχειας, που επίσης θα είναι δύσκολη», υπογράμμισε.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x