Euroleague

Ολυμπιακός: Χωρίς Γουίλιαμς-Γκος και Μιλουτίνοφ κόντρα στην Εφές

Οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν είναι ακόμη 100% έτοιμοι για να επιστρέψουν στην ενεργό δράση και θα μείνουν εκτός αποστολής για το εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με την Εφές.

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί εκ νέου ο Ολυμπιακός, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές για την 4η αγωνιστική της Euroleague (18/10, 20:30).

Συγκεκριμένα, οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν είναι ακόμη 100% έτοιμοι να επιστρέψουν στην ενεργό δράση και θα μείνουν εκτός αποστολής. Το ίδιο ισχύει και για τον Κίναν Έβανς, που υπολογίζεται από το 2025, αλλά και τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, που ακόμη δεν έχει μπει σε 12άδα για ευρωπαϊκό ματς.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μιλουτίνοφ έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα του από την επόμενη αγωνιστική, στο ματς με την Μπάγερν στο Μόναχο (25/10).

Από την άλλη, ο Γουίλιαμς-Γκος ένιωσε μερικές ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο μετά το ματς της 2ης αγωνιστικής με τη Ζάλγκιρις και έκτοτε δεν έχει ακόμη πατήσει παρκέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x