Euroleague

Πετρίδης: «Πλήρωσε ότι δεν είχε σκληράδα στην άμυνα ο Παναθηναϊκός - Χρειάζεται χρόνος και μπόλικη δουλειά»

Ο Γιώργος Πετρίδης στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στον… τσαμπουκά που δεν είχε ο Παναθηναϊκός AKTOR και τον οδήγησαν σε δύο ήττες στη Euroleague και τόνισε ότι οι «νέοι» πρέπει να δείξουν περισσότερα.

Η έλλειψη σκληράδας στο αμυντικό κομμάτι ήταν αυτή που στοίχισε στον Παναθηναϊκό AKTOR τα ροζ φύλλα αγώνα τόσο με την Παρί όσο και με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Αν είχε νικήσει ο Παναθηναϊκός στο Παρίσι, δεν θα κάναμε και τόσο μεγάλη συζήτηση για την ήττα από τη Ρεάλ. Και στα δύο ματς, αυτό που στοίχισε ήταν η αμυντική χαλαρότητα. Δεν έδειξε τον ίδιο τσαμπουκά με πέρυσι και το πλήρωσε. Συνολικά σε 80 λεπτά στα δύο ματς πρέπει να ήταν μπροστά σε 2’-3’. Νομίζω είναι καθαρά θέμα πνευματικής προσέγγισης, είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν, κάποιοι δεν έχουν φορτσάρει, ενώ άλλοι που είναι… καμικάζι και βοήθησαν πέρυσι όπως ο Αντετοκούνμπο ήταν εκτός, ή ο Καλαϊτζάκης χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα. Σε πιο γενικό βαθμό είναι θέμα διαχείρισης, να βρει τα δίδυμα και τους ρόλους ο Αταμάν, αλλά πιστεύω ότι θα το βρουν. Χρειάζεται χρόνος και μπόλικη δουλειά», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι οι νεοαποκτηθέντες του «επτάστερου» δεν έχουν δείξει, προς το παρόν, κάτι φοβερό και τρομερό με εξαίρεση την εμφάνιση του Μπράουν με την Παρί και πρέπει να ανέβουν.

Ενώ ο Πετρίδης ανέφερε ότι περιμένει να δει αν ο Παναθηναϊκός AKTOR θα προβεί σε αλλαγή ξένου στην λίστα για την Ελλάδα, κάνοντας ειδική μνεία στον Οσμάν που είναι εκτός.

Αλλά και ότι οι «πράσινοι» περιμένουν αρκετό κόσμο στο ΟΑΚΑ, στο αυριανό ματς με την ΑΕΚ Betsson, λόγω -και- των οικονομικών τιμών των εισιτηρίων.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x