Euroleague

Πετρίδης: «Παρασκήνια από τον τελικό της Ευρωλίγκας - Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου»

Ο Γιώργος Πετρίδης μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την εμπειρία του από το θριαμβευτικό για τον Παναθηναϊκό Final Four της Ευρωλίγκας, αλλά και μερικά παρασκήνια από το Βερολίνο.

Την εμπειρία του από το Final Four της Ευρωλίγκας συζήτησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με τον Τάσο Νικολόπουλο στην εκπομπή «Newsroom» ο Γιώργος Πετρίδης.

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού AKTOR, ο οποίος έζησε από κοντά όλο το μεγάλο τριήμερο στο Βερολίνο και τον θρίαμβο των «πρασίνων», μίλησε για τα έντονα συναισθήματα που του προκάλεσε η εξέλιξη, ενώ μετέφερε και μερικά... παρασκήνια από τα όσα συνέβησαν, τόσο στη γερμανική πρωτεύουσα όσο και στην πτήση επιστροφής.

«Ορισμένα πράγματα δεν περιγράφονται με λέξεις, αυτό που ζεις είναι η απόλυτη ικανοποίηση και απόλαυση της στιγμής. Πάλι καλά που δεν έχασα τα λόγια μου», είπε μεταξύ άλλων για τον τελικό, ενώ αναφέρθηκε και στον Κώστα Σλούκα, τονίζοντας πως δεν είχε καταλάβει ότι έβαλε δύο συνεχόμενα τρίποντα στο κρίσιμο σημείο, νομίζοντας ότι το ένα ήταν δίποντο!

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x