Euroleague

Το σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη από την Uber Arena: «Μίλησε η κλάση των παικτών του Παναθηναϊκού, έχει υπερπλήρες ρόστερ»

Δείτε πώς σχολίασε ο Γιώργος Πετρίδης τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR με σκορ 87-77 επί της Άλμπα στο Βερολίνο.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη σεζόν της Ευρωλίγκας εκεί όπου την… ολοκλήρωσε πέρυσι, στο Βερολίνο, νικώντας την ανταγωνιστική Άλμπα 87-77, με πληθωρική εμφάνιση στην επίθεση και αρκετούς πρωταγωνιστές.

Ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην «Uber Arena», Γιώργος Πετρίδης, σχολίασε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» δεν τέλειωσαν το παιχνίδι από νωρίς κόντρα στην ανταγωνιστική Άλμπα, ωστόσο στο τέλος είχαν τους παίκτες με κλάση και προσωπικότητα, καθαρίζοντας άνετα την «μπουγάδα».

Παράλληλα, μίλησε για το υπερπλήρες ρόστερ, που έχει, πλέον, να διαχειριστεί ο Εργκίν Αταμάν, αλλά και το πρόβλημα στα επιθετικά ριμπάουντ, που χρήζει επίλυσης.

Δείτε το βίντεο:

@sporfm946 Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Uber Arena, για την πρεμιέρα της Euroleague, λίγο καιρό μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο ίδιο γήπεδο. Μαζί του στο Βερολίνο βρέθηκε και ο Γιώργος Πετρίδης, ως απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, περιγράφοντας τη νίκη των «πράσινων» με 87-77. Ακούστε το σχόλιό του για το παιχνίδι #euroleague #panathinaikos #sporfm ? πρωτότυπος ήχος sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x