Euroleague

Ποια ήταν η καλύτερη μεταγραφή Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και ποιον παίκτη θα «έκλεβαν» από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας;

Με την έναρξη της σεζόν, οι συντάκτες του sport-fm.gr καλούνται να απαντήσουν σε μερικά ακόμη… καυτά ερωτήματα!

Μετά το «ποιον παίκτη θα ''έκλεβαν'' από τον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός;», οι συντάκτες του sport-fm.gr καλούνται να απαντήσουν σε μερικά ακόμη… καυτά ερωτήματα!

Ενώ το Σούπερ Καπ στη Ρόδο ξεκίνησε, αναμένουμε, πλέον, την ερχόμενη εβδομάδα και την έναρξη της Ευρωλίγκας. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο, έχοντας, πλέον, πλειάδα αστέρων και οι αντίπαλοί τους θα δυσκολευτούν πολύ για να εντοπίσουν αδυναμίες όταν οι ομάδες θα ρολάρουν.

Ποια ήταν, όμως, η καλύτερη μεταγραφή Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και ποιον παίκτη θα «έκλεβαν» από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας;

Οι δημοσιογράφοι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και του sport-fm.gr Νίκος Ζέρβας, Γιώργος Πετρίδης, Χρήστος Ρομπόλης, Παναγιώτης Κεφαλάς, Αλέξανδρος Τσιριγώτης, Λουκάς Χατζής και Δημήτρης Παπαδήμας απαντούν!

@sporfm946 ?? ???????? ???????? ?? ???????????????? ?????????????????? ???????????????????? ?????? ???????????????????????? ?????????? ?????? ?????????? ???????????? ???? «??????????????» ?????? ???? ???????????? ???????? ?????????????????? ????????????; ?? Με την έναρξη της σεζόν, οι συντάκτες του sport-fm.gr καλούνται να απαντήσουν σε μερικά ακόμη… καυτά ερωτήματα! #panathinaikosbc #olympiacosbc #euroleague #basketball ? πρωτότυπος ήχος sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x