Euroleague

Ο ήρωας του Παναθηναϊκού στο Final Four έχει ονοματεπώνυμο: Τζέριαν Γκραντ!

Ο Τζέριαν Γκραντ ήταν ο πιο επιδραστικός παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR στο Final Four της Ευρωλίγκας, κάτι που αποδεικνύεται και σταστιστικά.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, καθώς κατέκτησε την Ευρωλίγκα διαλύοντας τη Ρεάλ στον τελικό με σκορ 95-80.

Παρόλο που τα «φώτα» έπεσαν σωστά στους πιο «λαμπερούς» πρωταγωνιστές της ομάδας, όπως ο Κώστας Σλούκας, ο Κέντρικ Ναν και ο Ματίας Λεσόρ, ο πλέον επιδραστικός παίκτης των «πρασίνων» στα δύο ματς του Final Four με βάση τα νούμερα ήταν με διαφορά ο Τζέριαν Γκραντ.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που ήταν η καλοκαιρινή μεταγραφή που αντιμετωπίστηκε με την περισσότερη δυσπιστία από τον κόσμο των «πρασίνων» λόγω του ότι ήρθε από το Eurocup, εξελίχθηκε γρήγορα σε έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του ροτέισιον, όντας ο βασικός «glue guy» στο σύνολο του Εργκίν Αταμάν.

Αυτό ακριβώς απέδειξε ο Γκραντ και στο τριήμερο του Βερολίνου. Σε αμφότερα τα ματς, ήταν ο κορυφαίος παίκτης του «τριφυλλιού» σε επιδραστικότητα όσο βρέθηκε στο παρκέ, καθώς ο Παναθηναϊκός ήταν +20 με αυτόν στον ημιτελικό με τη Φενέρ και +17 με αυτόν στον μεγάλο τελικό με τη Ρεάλ. Σύνολο, δηλαδή, +37, μια αδιανόητη επίδοση που θα μπορούσε να του χαρίσει και το MVP του Final Four.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x