Euroleague

Μπράουν στον sport-fm.gr: «Ο Σλούκας ήταν ένας από τους λόγους για να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Δείτε όσα ανέφερε ο Λορέντζο Μπράουν στο sport-fm.gr μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Έχοντας τον Κώστα Σλούκα σε εξαιρετικό βράδυ, ο Παναθηναϊκός AKTOR πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη και σπουδαία νίκη στην Κωνσταντινούπολη, επικρατώντας με 81-76 της Φενέρμπαχτσε για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λορέντζο Μπράουν μίλησε στον απεσταλμένο του sport-fm.gr, Γιώργο Πετρίδη, τονίζοντας πως η ομαδική δουλειά και η ένταση στο παιχνίδι τους ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν τους «πράσινους» στη νίκη.

Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Σλούκα, αποκαλύπτοντας πως η παρουσία του στο «τριφύλλι» ήταν ένας από τους λόγους που πήρε την απόφαση να έρθει στον Παναθηναϊκό!


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λορέντζο Μπράουν:

Για το τι οδήγησε στη νίκη τον Παναθηναϊκό: «Η ομαδικότητα. Βγήκαμε έξω και παίξαμε με ένταση. Αμυντικά παίξαμε αρκετά καλά, τους δυσκολέψαμε την επίθεση και βγάλαμε κάποιος παίκτες τους έξω με φάουλ. Όταν έκαναν το σερί τους όπως περιμέναμε, ο Σλούκας έβαλε ένα μεγάλο σουτ στο τέλος, ήταν απίστευτο και πολύ καλό για εμάς».

Για το αν νιώθει πιο ενσωματωμένος στην ομάδα: «Σίγουρα, προσπαθώ να παίζω όσο το δυνατόν καλύτερα και να βρω τον ρόλο μου. Έχω διαφορετικό ρόλο σε σχέση με πέρυσι οπότε προσπαθώ να ενταχθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για τον Κώστα Σλούκα: «Ο Σλούκας είναι ο Σλούκας. Είναι ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ, να το ζήσω από κοντά. Το κάνει αυτό όλη του την καριέρα και ανυπομονώ να το δω και στο υπόλοιπο της χρονιάς».

Για το ντέρμπι: «Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα δύσκολο περιβάλλον. Οι δύο ομάδες θα βγουν να παίξουν με ένταση, αυτά τα παιχνίδια είναι ο λόγος που παίζουμε μπάσκετ. Θα είναι διασκεδαστικό».


@sporfm946 ??? «?? ?????????????? ?????????? ??... ??????????????. ?????? ???????? ???????? ??????, ?????? ???? ???? ???????? ?????? ??????????» Ο Λορέντζο Μπράουν μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM & τον απεσταλμένο στην Κωνσταντινούπολη, Γιώργο Πετρίδη, για τη νίκη του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟΡ επί της Φενέρ αλλά και την αρχηγική εμφάνιση του Κώστα Σλούκα! #sporfm #europaleague ##panathinaikos #paobc #fy ? πρωτότυπος ήχος sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x