Euroleague

Εφές: Παίζουν κόντρα στον Ολυμπιακό Λάρκιν και Οτούρου!

Στη διάθεση της Αναντολού Εφές για το αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη τέθηκαν οι Σέιν Λάρκιν και Ντάνιελ Οτούρου, οι οποίοι ξεπέρασαν τον τραυματισμό που αντιμετώπιζαν.

Με δύο σημαντικά όπλα στη «φαρέτρα» της θα φιλοξενήσει απόψε το βράδυ (20:30) η Αναντολού Εφές τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη και το «Basketball Development Center» για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Νίκος Ζέρβας

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, τόσο ο Σέιν Λάρκιν όσο και Ντάνιελ Οτούρου ξεπέρασαν τους τραυματισμούς, που αντιμετώπιζαν σε πόδι και χέρι αντίστοιχα, και πλέον βρίσκονται κανονικά στα πλάνα του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς για το αποψινό ματς.

Θυμίζουμε πως αμφότεροι αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα τραυματισμών στο πρόσφατο παιχνίδι της Εφές με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι την περασμένη Τρίτη, με τους δύο μπασκετμπολίστες, ωστόσο, να ξεπερνούν τις ενοχλήσεις και να βρίσκονται κανονικά στη 12άδα των Τούρκων.

Μάλιστα, η Εφές μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Ελάιτζα Μπράιαντ, ο οποίος και εξέτισε στο τελευταίο ματς με τους Ισραηλινούς την ποινή μιας αγωνιστικής, που του επιβλήθηκε από την Ευρωλίγκα για τον τσακωμό του με τον Τάρικ Μπιμπέροβιτς στο τουρκικό ντέρμπι με τη Φενέρ.

Ζέρβας: «Ευκαιρία για ένα μεγάλο διπλό με Εφές ο Ολυμπιακός - Κλειδί άμυνα, ρυθμός και ριμπάουντ»


Τη δυνατότητα να πάρει ένα μεγάλο διπλό έχει απόψε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αναντολού Εφές, όπως τόνισε ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην Κωνσταντινούπολη, Νίκος Ζέρβας.

«Η Εφές έχει αμφίβολους τον Λάρκιν και τον Οτούρου, αλλά διαθέτει μεγάλο βάθος με 17 παίκτες. Δεν έχει αρχίσει καλά, μετρά δύο σερί ήττες και σίγουρα θέλει να αντιδράσει. Το παιχνίδι δεν είναι… κυκλωμένο για νίκη από τον Ολυμπιακό, αλλά αν καταφέρει να το πάρει θα έχει πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα. Έχει να κερδίσει εκεί από το 2017 και έχει την ευκαιρία να κάνει ένα μεγάλο διπλό για να πάρει ώθηση εν όψει του πολύ δύσκολου προγράμματος. Έχει τέσσερα παιχνίδια σε έξι μέρες, με Μπάγερν στο Μόναχο και μετά τρία σερί εντός με Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα», τόνισε.

«Η άμυνα είναι μεγάλο κλειδί για να σταματήσει τον ρυθμό μιας πολύ επιθετικής ομάδας. Πρέπει από εκεί να ξεκινήσει ο Ολυμπιακός και να ελέγξει και τα ριμπάουντ, που είναι ένα ψεγάδι που έχει παρουσιάσει στα πρώτα παιχνίδια του. Αν δώσει έξτρα κατοχές στην Εφές, που έχει πολύ περισσότερο ταλέντο από τις ως τώρα αντιπάλους του στην Ευρωλίγκα, θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Αν έχει και ένα καλό ποσοστό στο τρίποντο, αυξάνει τις πιθανότητες για να πάρει τη νίκη», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x