Euroleague

Ολυμπιακός: Το νέο και εντυπωσιακό «σπίτι» της Αναντολού Εφές

Δείτε πλάνα από το εντυπωσιακό νέο «σπίτι» της Αναντολού Εφές, «Basket Development Center», εκεί όπου σε λίγη ώρα ο Ολυμπιακός θα ψάξει το πρώτο διπλό στη φετινή Ευρωλίγκα.

Απόψε το βράδυ (20:30), ο Ολυμπιακός θα ψάξει να κάνει το 2/2 στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής Ευρωλίγκας κόντρα στην πάντα επικίνδυνη, Αναντολού Εφές, στην Κωνστανινούπολη.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, Νίκος Ζέρβας

Οι «ερυθρόλευκοι», που μετρούν έξι σερί ήττες στην έδρα της Εφές, θα προσπαθήσουν απόψε να βάλουν τέλος στην αρνητική αυτή παράδοση και να «εγκαινιάσουν» με διπλό το τη νεόκτιστη έδρα του τουρκικού συλλόγου, το «Basket Development Center»!

Το εντυπωσιακό νέο «σπίτι» της Εφές χωρητικότητας 10.000 θεατών, αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα για την Κωνσταντινούπολη, αλλά και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχοντας χτιστεί στη θέση του παλιού «Αμπντί Ιπεκτσί».

Ξέχωρα από την κύρια σάλα, υπάρχουν ακόμα πέντε βοηθητικά γήπεδα για την ανάπτυξη του μπάσκετ, σε μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ των τελευταίων ετών.

Δείτε πλάνα του απεσταλμένου από το sport-fm.gr, Νίκου Ζέρβα, από το εντυπωσιακό γήπεδο της Εφές.

@sporfm946 ???????? ?????????? ???? ?????????????? ?????? ???????? Το εντυπωσιακό νέο «σπίτι» της Εφές χωρητικότητας 10.000 θεατών, αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα για την Κωνσταντινούπολη. Στην εντυπωσιακή κεντρική σάλα θα φιλοξενηθεί σε λίγη ώρα ο Ολυμπιακός. Εκτός από αυτή, όμως, υπάρχουν πέντε ακόμα βοηθητικά γήπεδα, για την ανάπτυξη του τουρκικού μπάσκετ. #sporfm #euroleague ? original sound sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x