Euroleague

Βιλντόσα: «Απολαμβάνω πραγματικά που βρίσκομαι εδώ - Ικανοποιημένος με τον Μπαρτζώκα»

Ο Λούκα Βιλντόσα μίλησε για τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του, ενώ δήλωσε πως απολμβάνει την παρουσία του στον Ολυμπιακό και τη συνεργασία του με τον Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει ρυθμό και θέλει να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Εφές στην Πόλη για την τέταρτη αγωνιστική της διοργάνωσης (18/10, 20:30).

Ο Λούκα Βιλντόσα ερωτηθείς για την αναμέτρηση με τους Τούρκους, τόνισε τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του, κάνοντας ειδική αναφορά στα επιθετικά ριμπάουντ που παίρνουν οι αντίπαλοι.

Παράλληλα, είπε πως απολαμβάνει τη μέχρι τώρα παρουσία τους στους «ερυθρολεύκους», ενώ δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος με τον κόουτς Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βιλντόσα:

Για το scouting της Εφές και τα πράγματα που οφείλει ο Ολυμπιακός να προσέξει, ανέφερε:

«Δεν πρέπει να μιλάμε για την Εφές, πρέπει να μιλάμε για τους εαυτούς μας. Πρέπει να βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες στο παιχνίδι μας, τον τρόπο που θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σκληροί στην άμυνα. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε τόσα επιθετικά ριμπάουντ όπως συνέβη στα τελευταία παιχνίδια. Τώρα, με τον Μουστάφα Φαλ να έχει επιστρέψει νομίζω ότι το έχουμε εξασφαλίσει αυτό, αλλά πάλι πρέπει να δουλέψουμε ώστε όλη η ομάδα να αποδώσει καλύτερα».

Σχετικά με το αν νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο:

«Ναι, νομίζω κάθε ημέρα εδώ με την ομάδα αισθάνομαι πιο ήρεμος, έχω αυτοπεποίθηση και για να είμαι ειλικρινής απολαμβάνω πραγματικά που βρίσκομαι εδώ», τόνισε.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν τού ταιριάζει καλύτερα το μπάσκετ του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Ξέρω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είμαι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, προσπαθώ να το απολαμβάνω γνωρίζοντας παράλληλα την πίεση. Ξέρω ότι πρέπει να βελτιώσω την άμυνά μου, την συγκεντρωσή μου, αλλά είμαι χαρούμενος να το κάνω, γιατί είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με τον κόουτς και τους συμπαίκτες μου», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x