Euroleague

Αταμάν για τα 3:39 του Λορέντζο Μπράουν: «Ήθελα να δώσω ρυθμό στον Σλούκα - Δεν δείξαμε επιθετικότητα»

Δείτε τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Λορέντζο Μπράουν έπαιξε μόλις 3:39 ενώ ήταν πενταδάτος, με τον Τούρκο κόουτς να απαντά πως ήθελε να δώσει ρυθμό στον Σλούκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Ρεάλ είχε τον έλεγχο στο πρώτο δεκάλεπτο, ήμασταν soft στο ξεκίνημα, τους δώσαμε 28 πόντους και χάσαμε την ισορροπία μας. Κάναμε προσπάθεια για να επιστρέψουμε, βελτιώσαμε την άμυνά μας στο δεύτερο δεκάλεπτο με τους παγκίτες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Ρεάλ έπαιξε πολύ καλύτερα στο τρίτο δεκάλεπτο, είχε σημαντική διαφορά. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις σε τέτοιο ματς εκτός έδρας και να το κερδίσεις. Γενικά δεν δείξαμε επιθετικότητα, είχαμε ένα κλέψιμο, είχαμε μόνο οκτώ λάθη. Δώσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, αυτό ήταν το κλειδί για την ήττα μας.

Δεν έγινε κάτι με τον Λορέντζο Μπράουν, ξεκίνησε, ήταν μέσα όταν παίξαμε πολύ άσχημα και βρεθήκαμε στο -11. Στη συνέχεια επιστρέψαμε στο περσινό μας ροτέισον με το δίδυμο Γκραντ-Σλούκα. Δεν ήθελα να τον κρατήσω περισσότερο, δεν ήθελα να τον ξαναβάλω, ήθελα να δώσω ρυθμό στον Σλούκα. Η Ρεάλ έκανε σπουδαία δουλειά με τον Αμπάλδε, αμυντικά και επιθετικά. Πίεσε στον Ναν, είναι δύσκολο να έχεις και τον Σλούκα και τον Λορέντζο Μπράουν μαζί, ειδικά στην άμυνα. Ήταν επιλογή, τίποτα περισσότερο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x