Euroleague

Μανωλόπουλος: «Μας βοήθησε ο κόσμος»

Στη βοήθεια του κόσμου στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά τη νίκη (79-68) του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη τόνισε πως το «κλειδί» για το ροζ φύλλο ήταν η καλή άμυνα των «πρασίνων», ενώ στη συνέχεια χαρακτήρισε -ένα ακόμα- τελικό, το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής κόντρα στην Καντού.

Στη βοήθεια του κόσμου στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά τη νίκη (79-68) του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη τόνισε πως το «κλειδί» για το ροζ φύλλο ήταν η καλή άμυνα των «πρασίνων», ενώ στη συνέχεια χαρακτήρισε -ένα ακόμα- τελικό, το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής κόντρα στην Καντού.

«Ήταν μία σημαντική νίκη γιατί ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Δεν μπορούμε να κρύψουμε πως η ομάδα είχε μία καμπή στην απόδοσή της, αλλά σήμερα τα παιδιά και με τη βοήθεια του κόσμου πήραν θάρρος και ενέργεια. Όλα ξεκίνησαν από την άμυνα. Στην αρχή είχαμε κακά ποσοστά στα τρίποντα, αλλά στη συνέχεια τα βελτιώσαμε. Η άμυνά μας ήταν καλύτερη και έτσι βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια», είπε αρχικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και συμπλήρωσε:

«Τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν εμπειρία από τέτοια ματς. Παίζοντας την αποκτούν. Μετρά η νίκη και όχι να παίζεις καλά σε αυτό το σημείο. Η Ευρωλίγκα είναι δύσκολη γιατί μέσα σε δευτερόλεπτα μπορείς να χάσεις τα πάντα. Μέσα από τα παιχνίδια, τα παιδιά θα γίνουν ακόμη καλύτερα».

Για το ματς με την Καντού: «Πάμε για ακόμη έναν τελικό».

Για τον Μπανκς: «Ένας παίκτης που έχουμε δει και ξέρουμε πράγματα γι’ αυτόν. Όμως, το κακό είναι πως η ομάδα δεν μπορεί να κάνει πολλές προπονήσεις μαζί του λόγω των συνεχόμενων αγώνων και θέλουμε ακόμα λίγο καιρό για να τον δούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x