Euroleague

Βουγιούκας: «Στο παρκέ φαίνονται τα φαβορί»

Απόλυτα έτοιμος για να αντιμετωπίσει την πρόκληση του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε στο sport-fm.gr ο Ίαν Βουγιούκας, λίγο μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης. «Έχουμε δουλέψει σκληρά για να διορθώσουμε τις ατέλειες μας και θεωρώ ότι όλα μπορεί να πάνε καλά» τόνισε ο διεθνής σέντερ. «Θα είναι εκπληκτικό να γίνει ελληνικός τελικός» το σχόλιό του για το ενδεχόμενο αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Απόλυτα έτοιμος για να αντιμετωπίσει την πρόκληση του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε στο sport-fm.gr ο Ίαν Βουγιούκας, λίγο μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης. «Έχουμε δουλέψει σκληρά το τελευταίο διάστημα για να διορθώσουμε τις ατέλειες μας και θεωρώ ότι όλα μπορεί να πάνε καλά» τόνισε ο διεθνής σέντερ. «Θα είναι εκπληκτικό να γίνει ελληνικός τελικός» το σχόλιό του για το ενδεχόμενο αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, Νίκος Ζέρβας

-Οι περισσότεροι θεωρούν την ΤΣΣΚΑ φαβορί, τι έχεις να τους απαντήσεις;

«Νομίζω ότι μετά τις μεταγραφές που έκανε η ΤΣΣΚΑ με Κρίστιτς και Κιριλένκο, δικαίως θεωρείται απ’ όλους από την αρχή της σεζόν. Τώρα στο Final Four πολλά πράγματα είναι διαφορετικά και όλα μπορεί να κριθούν σε μία λεπτομέρεια. Σίγουρα θα θέλαμε ευκολότερο αντίπαλο, αλλά για να στεφθείς πρωταθλητής Ευρώπης θα πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους».

-Οι ρώσοι έχουν υπεροπλία στους ψηλούς. Θεωρείς ότι θα έχετε περισσότερη δουλειά;

«Μία πρόκριση ή μία μεγάλη νίκη κερδίζονται από την συνολική δουλειά. Θεωρώ πως δεν θα πρέπει να εστιάσουμε στο πως θα περιορίσουμε ένα κομμάτι του παιχνιδιού τους ή δύο παίκτες ξεχωριστά. Όλοι θα πρέπει να δείξουν τη δέουσα προσοχή και να μην χαλαρώσουν δευτερόλεπτο».

-Οι δύο ήττες στην κανονική περίοδο θα είναι «οδηγός» για τον ημιτελικό;

«Η αλήθεια είναι ότι μας βοηθάει πολύ για να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι και πιο διαβασμένοι. Εκεί εστιάσαμε το τελευταίο διάστημα, μένει να δούμε αν θα βγάλουμε σωστά στο παρκέ ότι έχουμε σχεδιάσει».

-Πόσο σας ιντριγκάρει το ενδεχόμενο ενός ελληνικού τελικού;

«Θα είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ και το εύχομαι. Σίγουρα θα είναι κάτι πρωτόγνωρο και θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο του αθλήματος. Βέβαια το κακό είναι ότι πέραν του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει κάτι ανάλογο, αλλά όπως και να χει μακάρι να παίξουμε στον τελικό οι δύο ελληνικές ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x