Euroleague

«Να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας»

Μοναδικός στόχος του Παναθηναϊκού στο Final 4 της Ευρωλίγκας είναι η κατάκτηση του τροπαίου, προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο που είχε κατακτήσει την περσινή χρονιά στη Βαρκελώνη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως η νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στον ημιτελικό, θα έρθει με συλλογική προσπάθεια, καθώς η ρωσική ομάδα δεν διαθέτει… μόνο τον Αντρέι Κιριλένκο.

Μοναδικός στόχος του Παναθηναϊκού στο Final 4 της Ευρωλίγκας είναι η κατάκτηση του τροπαίου, προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο που είχε κατακτήσει την περσινή χρονιά στη Βαρκελώνη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως η νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στον ημιτελικό, θα έρθει με συλλογική προσπάθεια, καθώς η ρωσική ομάδα δεν διαθέτει… μόνο τον Αντρέι Κιριλένκο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στράτος Περπέρογλου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τον ημιτελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ: «Είναι ένα δύσκολο ματς, στο οποίο καλούμαστε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Η ΤΣΣΚΑ είναι μία πολύ καλή και σταθερή ομάδα, η οποία παίζει πολύ καλό μπάσκετ και γι’ αυτό εμείς είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε στον τελικό».

Για την καλή προϊστορία που έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΤΣΣΚΑ: «Δεν παίζει μπάσκετ η προϊστορία, αλλά οι παίκτες και οι ομάδες. Εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, να κοιτάξουμε κάποιες λεπτομέρειες, να μην έχουμε “νεκρά διαστήματα” κατά τη διάρκεια του ματς, για να πάρουμε τη νίκη».

Για τον αν η ΤΣΣΚΑ είναι μόνο ο… Αντρέι Κιριλένκο: «Είναι μία ομάδα με βάθος και δεν είναι μόνο ο Κιριλένκο. Ο Κιριλένκο είναι ένας μεγάλος παίκτης που δίνει πολλά πράγματα στην ομάδα, αλλά εμείς θα πρέπει να κάνουμε ομαδική δουλειά για τους περιορίσουμε».

Για τη δήλωση που είχε κάνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, πως αυτό ενδεχομένως να είναι το τελευταίο Final 4 με τον Παναθηναϊκό: «Πολλά ακούγονται φέτος, αλλά όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν το καλοκαίρι. Εμείς ήρθαμε για να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν χρειάζεται έξτρα κίνητρο για να παίξεις στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Είναι κίνητρο για κάθε παίκτη και μόνο η συμμετοχή, καθώς δεν βρίσκεσαι συνέχεια σε ένα Final 4 και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για να πετύχουμε το στόχο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x