Euroleague

«Προσοχή στους Φώτση, Μπουρούση και Νίκολας»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν Εβγκένι Πασούτιν και Χένρι Ντόμερκαντ για τους Φώτση, Μπουρούση και Νίκολας, ενόψει της αναμέτρησης της Ούνιξ Καζάν με την Αρμάνι Μιλάνο, για το TOP 16 της Ευρωλίγκας. Ο Ρώσος προπονητής θεωρεί πως η άμυνα θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο στο ματς, ενώ από την πλευρά του ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομαδικότητα θα είναι το «κλειδί» για το θετικό αποτέλεσμα.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν Εβγκένι Πασούτιν και Χένρι Ντόμερκαντ για τους Φώτση, Μπουρούση και Νίκολας, ενόψει της αναμέτρησης της Ούνιξ Καζάν με την Αρμάνι Μιλάνο, για το TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Ο Ρώσος προπονητής θεωρεί πως η άμυνα θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο στο ματς, ενώ από την πλευρά του ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομαδικότητα θα είναι το «κλειδί» για το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εβγκένι Πασούτιν:

«Η Αρμάνι Μιλάνο είναι μία πολύ ισορροπημένη ομάδα, με έναν διάσημο Ευρωπαίο προπονητή τον Σέρτζιο Σκαριόλο, τον οποίο γνωρίζουν καλά οι Ρώσοι φίλαθλοι. Το ρόστερ τους είναι πολύ καλό από τη στιγμή που απέκτησαν τους Μπουρούση, Νίκολας, Χέρστον, Φώτση, Κουκ, Μαντσινέλι και Ρόκα. Δεν θα πρέπει να σκεφτούμε πως προκρίθηκε ως τέταρτη στο TOP 16. Είναι μία δυνατή ομάδα και αυτό το απέδειξαν ξανά, στην αναμέτρηση με την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, όπου έφτασαν πολύ κοντά στη νίκη. Περιμένω ένα δύσκολο ματς. Θα πρέπει να παίξουμε αμυντικά και να δείξουμε “ μπασκετικό IQ”».

Από την πλευρά των παικτών, ο Χένρι Ντόμερκαντ είπε: «Η Αρμάνι Μιλάνο είναι ένας πολύ σοβαρός αντίπαλος, τον οποίο σεβόμαστε απόλυτα. Το ρόστερ είναι γεμάτο ταλαντούχους παίκτες, με εμπειρία στην Ευρωλίγκα. Υπάρχουν δύο πρωταθλητές (σ.σ. που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο) και θα πρέπει να δώσουμε αρκετή προσοχή στο παρκέ. Υπάρχουν πολλά “αστέρια” στην ομάδα, όπως οι Μπουρούσης, Νίκολας, Χέρστον και Φώτσης. Αρκετή εμπειρία έχει και ο προπονητής τους, καθώς έχει κατακτήσει πολλά. Αναμφίβολα το ματς στο Καζάν θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Έχουμε κάνει σοβαρή προετοιμασία, σαν να είναι τελικός. Εάν παίξουμε ως ομάδα, τότε θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x