Euroleague

Βεζένκοβ στο sport-fm.gr: Μπορούσαμε τη νίκη μα δεν παίξαμε άμυνα-Νιώθω ότι συμβάλλω στην ομάδα, ξεκάθαρος ο στόχος μας

Δείτε όσα ανέφερε ο Σάσα Βεζένκοβ στον απεσταλμένο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Νίκο Ζέρβα, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ολυμπιακός έχασε δικό του ματς απέναντι στην Αναντολού Εφές, με τον Σάσα Βεζένκοβ να μιλά μετά τη λήξη του αγώνα στον απεσταλμένο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Νίκο Ζέρβα, για το αποτέλεσμα.

Ο φόργουορντ των Πειραιωτών στάθηκε στην κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, εκτιμώντας πως οι Πειραιώτες θα μπορούσαν, βάσει της εικόνας τους στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, να πάρουν τη νίκη.

Κλείνοντας δε, τόνισε πως νιώθει όμορφα μετά την επιστροφή του στο λιμάνι και πως συμβάλει στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω τους κρατούσαμε μέσα στο ματς με τα επιθετικά ριμπάουντ, το έχουμε βιώσει αυτό το πρόβλημα από την αρχή της σεζόν, πρέπει να το λύσουμε, είναι δουλειά όλων, όχι μόνο των ψηλών. Οπότε θεωρώ ότι εκεί τους κρατήσαμε στο ματς, αφήσαμε τον Λάρκιν να βρει ρυθμό στη δεύτερη περίοδο. Κάναμε και λάθη στο τέλος, το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι, ειδικά όταν είναι δύο ομάδες τόσο ισορροπημένες.

Κάναμε λάθη, έβαλαν τα καλάθια και χάσαμε το ματς. Νομίζω μπορούσαμε να νικήσουμε βάσει της εικόνας μας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά δεν παίξαμε άμυνα, χάσαμε τα ριμπάουντ, οπότε όπως κι εμείς μπορούσαμε, έτσι μπορούσαν κι αυτοί και πήραν το ματς. Όταν αφήνεις τον αγώνα να πάει τόσο ψηλά, θα κριθεί στις τελευταίες κατοχές.

Δεν μας ενδιαφέρει πόσες ασίστ δώσαμε ή τι ποσοστό έχουμε. Χάσαμε, οπότε κάτι δεν κάναμε καλά. Πρέπει να βελτιωθούμε, βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες είναι πάρα πολύ καλές οπότε δεν μπορείς να πιστέψεις ότι θα πας κάπου και θα κερδίσεις εύκολα. Οπότε πάμε στο Μόναχο, να παίξουμε με μια ομάδα που χθες έβαλε 108 πόντους, πρώτα έχουμε την Καρδίτσα, απανωτά ματς, μετά ντέρμπι, μετά διαβολοβδομάδα ξανά, το πρόγραμμα είναι αμείλικτο, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίρνουμε αγώνες.

Νιώθω όμορφα, νιώθω ότι συμβάλλω στην ομάδα, ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και τον κυνηγάμε κάθε μέρα».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x