Eurobasket

Έξαλλοι οι Σλοβένοι με τη FIBA - Πήγαν με… ταξί στο γήπεδο!

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για την οργάνωση της FIΒΑ στο φετινό Ευρωμπάσκετ εξέφρασε η Σλοβενία, καθώς δεν της έχει δοθεί πούλμαν και η αποστολή πήγε στο γήπεδο με ταξί!

Ένα μεγάλο οργανωτικό «φάουλ» που είναι στα όρια του… αντιαθλητικού έκανε η FIΒΑ, σύμφωνα με την Σλοβενία!

Η εθνική ομάδα της χώρας είναι στον όμιλο που διεξάγεται στην Κολωνία της Γερμανίας και κάνει πρεμιέρα στο Ευρωμπάσκετ απέναντι στη Λιθουανία.

Ωστόσο, το οργανωτικό κομμάτι της διοργάνωσης πρέπει να πήγε… περίπατο. Κι αυτό γιατί, οι οικοδεσπότες δεν παρείχαν έναν πούλμαν στους Σλοβένους για τις μετακινήσεις τους και έτσι το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες πήγαν στο γήπεδο με ταξί!

Μάλιστα, η ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας δεν άφησε ασχολίαστο το συγκεκριμένο γεγονός δημοσιοποιώντας και σχετικό βίντεο.

Δείτε το βίντεο:



Στο συγκεκριμένο συμβάν αναφέρθηκε λίγο αργότερα και ο σταρ της Σλοβενίας και του ΝΒΑ, Γκόραν Ντράγκιτς, ο οποίος τα «έβαλε» με τους διοργανωτές: «Καλή δουλειά από το Ευρωμπάσκετ για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Εδώ μιλάμε για αστεία κατάσταση. Τρομερή οργάνωση (σ.σ. έγραψε ειρωνικά). Τουλάχιστον μετά από 20 λεπτά καταφέραμε να βρούμε τοπικά ταξί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x