Ελλάδα

Ομπράντοβιτς: «Εδώ είναι το σπίτι μου, πέρασα ίσως τα καλύτερα 15 χρόνια της ζωής μου - Μοναδικό αυτό που έγινε απόψε»!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε μετά το τέλος του ιστορικού «Π. Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο πως πέρασε τα 15 καλύτερα χρόνια της ζωής του στον Παναθηναϊκό και ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η Παρτιζάν νίκησε τον Παναθηναϊκό 75-64 για το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο έγινε στο Καλλιμάρμαρο, σε μία ανεπανάληπτη βραδιά.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση στάθηκε στη σχέση του με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τονίζοντας πως εδώ είναι το σπίτι του, ενώ ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το event που διοργάνωσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για το event που οργάνωσαν για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Είναι μοναδικό. Ήταν τρομερό να βλέπεις τόσο κόσμο εδώ».

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Ξέρετε τα συναισθήματά μου για τον Παύλο. Πέρασα ίσως τα καλύτερα 15 χρόνια της ζωής μου εδώ. Εδώ είναι το σπίτι μου».

Για την ετοιμότητα της ομάδας του: «Είμαστε νέα ομάδα. Και σήμερα κάναμε αρκετά λάθη. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή την εβδομάδα για να ετοιμαστούμε για την Euroleague».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x