Eurobasket

Ντατόμε κατά FIΒΑ για τα «παράθυρα» πριν το Ευρωμπάσκετ

Εντελώς αντίθετος με τη διεξαγωγή αγώνων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου λίγο πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ, είναι ο Τζίτζι Ντατόμε.

Τη δυσαρέσκειά του για τη διεξαγωγή αγώνων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ, εξέφρασε ο Τζίτζι Ντατόμε

«Μας λείπει ένας παίκτη-κλειδί (σ.σ. Ντανίλο Γκαλινάρι) και είδαμε όλοι πόσο αλλάζει η ισορροπία. Έτσι, όλοι μας θα πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω», δήλωσε αρχικά ο φόργουορντ της Ιταλίας στο «Tuttosport» και στη συνέχεια εξέφρασε την αντίθεσή του με τη διεξαγωγή των προκριματικών πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ:

«Πάντα πριν ξεκινήσει ένα Ευρωμπάσκετ γίνονται φιλικά. Αλλά τα ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου παίζονται με άλλη ενέργεια και πνεύμα. Καταλαβαίνω τους λόγους που το κάνουν, αλλά αυτή δεν είναι η καλύτερη λύση. Έχω μιλήσει και στο παρελθόν γι’ αυτό. Καταλαβαίνω τις ανάγκες των εθνικών ομάδων και των ομοσπονδιών. Ελπίζω να καθίσουν κάποια στιγμή στο ίδιο τραπέζι και να βρουν μία λύση. Επίσης, τα καλοκαίρια θα έπρεπε να γινόταν μόνο μία διοργάνωση, ώστε και το προϊόν στο παρκέ να ήταν καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x