Μουντομπάσκετ 2014

Επίσκεψη Σαμαρά στην Εθνική μπάσκετ

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επισκέφτηκε την προπόνηση της Εθνικής για να δώσει ευχές εν όψει Μουντομπάσκετ. Τα δώρα των διεθνών και της ομοσπονδίας.

Το «παρών» στην προπόνηση της Εθνικής στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τρίτης έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρωθυπουργός θέλησε να ευχηθεί στα μέλη της ομάδας εν όψει της συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, ενώ παρακολούθησε κι ένα μέρος του προγράμματος. Στη συνέχεια χαιρέτησε ένα-ένα τα μέλη του τιμ και συνομίλησε μαζί τους ευχόμενος καλή δύναμη για τη συνέχεια.

Οι διεθνείς παρέδωσαν στον κ. Σαμαρά μια φανέλα, ένα λάβαρο και μια μπάλα με τις υπογραφές τους. Το πρωθυπουργό συνόδευαν ο υφυπουργός Γιάννης Ανδριανός και από πλευράς ΕΟΚ ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο αντιπρόεδρος Αριστείδης Γολέμης. Μετά το πέρας της επίσκεψης, ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ και του δόθηκε, όπως και στον κ. Ανδριανό, ένα τρόπαιο-απομίμηση του Ευρωμπάσκετ του 2005.

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός είχε επισκεφτεί και την Εθνική ποδοσφαίρου πριν ταξιδέψει για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x