Γενικά

Έντεκα χρόνια Olympia Basketball Camp

Το αυθεντικό Olympia Basketball Camp βαδίζει στον 11ο χρόνο συνεχούς παρουσίας του στο χώρο των καλοκαιρινών προπονητικών καμπ.

Το Advanced Basketball development & ο ΑΟ Ολυμπιονίκης Αρχαίας Ολυμπίας, ως διοργανωτές, φιλοδοξούν για άλλη μια χρονιά το OBC να αποτελέσει τον κορυφαίο μπασκετικό προορισμό του καλοκαιριού.

Το Olympia Basketball Camp είναι το μοναδικό καμπ στην Ελλάδα που προσφέρει για πέμπτη χρονιά εξειδικευμένα προπονητικά πλάνα θέσης, αλλά και τεχνικής στην καλαθοσφαίριση.

Με βασικό άξονα φιλοσοφίας το Drillz & Skillz &, το Attack and counter development system, κορυφαία αναπτυξιακά προγράμματα στις ΗΠΑ, το OBC στέκει ανάμεσα στα κορυφαία προπονητικά καμπ στη χώρα μας, προσφέροντας υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Ταυτόχρονα, η Αρχαία Ολυμπία, το «λίκνο» του παγκόσμιου αθλητισμού, περιμένει να "αγκαλιάσει" τους φιλόδοξους μπασκετμπoλίστες και να τους μυήσει στην "αύρα" της Ολυμπιακής ιδέας.

Το Olympia Basketball Camp προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προπονητικών πλάνων, τα οποία αποτελούν πρόκληση για κάθε αθλήτρια ή αθλητή που επιθυμεί να βελτιώσει, αλλά και να αναδείξει τις δεξιότητές του στο μπάσκετ.

Οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες, καθώς το OBC λειτουργεί με πρότυπο τρόπο εγγραφών, αφού αξιολογεί το επίπεδο δεξιοτήτων κάθε αθλητή πριν την έγκριση συμμετοχής στα προπονητικά προγράμματα.

Η διαδικασία αυτή εξασφαλίζει τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου προπόνησης και δημιουργεί τις ποιοτικές συνθήκες για την καλύτερη δυνατή προπονητική παρέμβαση.

Οι εγγραφές για το καλοκαίρι του 2015 έχουν ήδη ξεκινήσει, ενημερωθείτε για τα προγράμματα και τη διαδικασία εγγραφής.

Τηλ.επικοινωνία : 210.9913860

Email : Info@obc.gr
www.obc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x