Μουντομπάσκετ 2014

«Δικαιολόγησαν» την Εθνική Μοτιεγιούνας και Βαλαντσιούνας

Οι δύο κορυφαίοι της Λιθουανίας στη νίκη με 86-67 επί της Ελλάδας τόνισαν πως η Εθνική είναι καλύτερη από ό,τι έδειξε στο Κάουνας.

Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας και ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας ήταν οι πρωταγωνιστές στο 86-67 της Λιθουανίας επί της Ελλάδας στο Κάουνας. Μετά το ματς έδειξαν να… δικαιολογούν την Εθνική.

«Ο αγώνας ήταν πιο δύσκολος από ό,τι φάνηκε. Ο αντίπαλος ήταν δυνατός. Οι Έλληνες έδειξαν πως μπορούν να χτυπήσουν κοντά στο καλάθι, ενώ είχαν και απουσίες. Έγιναν μεγάλες μάχες και χαίρομαι που καταφέραμε να βρούμε τις λύσεις και να νικήσουμε», δήλωσε ο σέντερ των Ράπτορς που είχε 14 πόντους.

«Ήταν ένα ακόμη καλό τεστ. Οι αντίπαλοί μας δεν ήταν πλήρεις, αφού τους έλειπαν κάποιοι παίκτες-κλειδιά. Πάντως είναι πάντα καλό να κερδίζεις, ειδικά μπροστά σε αυτό το κοινό του Κάουνας. Έχουμε ακόμη πολλά να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας, ειδικά στην άμυνα. Ήταν απλώς ένα φιλικό, δεν χρειάζεται να του δώσουμε μεγαλύτερη σημασία από ό,τι έχει. Στο Μουντομπάσκετ τα πράγματα θα είναι πιο σοβαρά κι εκεί ό,τι έχουμε κάνει στα φιλικά δεν θα μετρά», ανέφερε ο ψηλός των Ρόκετς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x