Μουντομπάσκετ 2023

Με Χατσιμούρα και Γουατανάμπε η προεπιλογή της Ιαπωνίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο

H Iαπωνία ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τα ονόματα των Ρούι Χατσιμούρα και Γιούτα Γουατανάμπε να ξεχωρίζουν.

Ολοένα και πλησιάζει το τζάμπολ του Παγκοσμίου Κυπέλλου (25/8), με όλες τις ομάδες να ανακοινώνουν σταδιακά την προεπιλογή τους.

Το ίδιο έκανε και η Ιαπωνία, μία από τις διοργανώτριες του τουρνουά. Στην προεπιλογή των Ασιατών ξεχωρίζουν ξεκάθαρα δύο ονόματα, αυτά των Ρούι Χατσιμούρα και Γιούτα Γουατανάμπε, που αγωνίζονται στο ΝΒΑ και είναι τα πιο «βαριά χαρτιά» που έχουν στη διάθεσή τους οι Ιάπωνες.

Θυμίζουμε πως η Ιαπωνία, ως συνδιοργανώτρια, βρίσκεται στον όμιλο της Οκινάουα μαζί με Γερμανία, Φινλανδία και Αυστραλία, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης θα διασταυρωθεί στην β' φάση με τον όμιλο που αποτελείται από την Σλοβενία, το Πράσινο Ακρωτήρι, τη Γεωργία και τη Βενεζουέλα.

Αναλυτικά η προεπιλογή: Νικ Φαζέκας, Γιούγια Ναγκαγιόσι, Γιούκι Τογκάσι, Γιουντάι Μπάμπα, Κόγια Καβαμάτα, Σοϊτσίρο Ινούε, Μακότο Χιεγίμα, Γιούταρο Σούντα, Σούτα Χαρά, Μάθιου Ακίνο, Κάι Τόους, Κεσέι Τομινάγκα, Άκι Τσάμπερς, Τενκέτσου Χαριμότο, Γιούτα Γουατανάμπε, Χιου Γουατανάμπε, Ρούι Χατσιμούρα, Γιούκι Καβαμούρα, Λουκ Έβανς, Σέιγια Άντο, Τζος Χόκινς, Χιροτάκα Γιόσι, Γιουντάτι Νισίντα, Ρεν Κανετσίκα, Ακίρα Γιάκομπς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x