Μουντομπάσκετ 2023

Πρώτη γεύση από Team USA: Εντυπωσιακές φάσεις από την πρώτη προπόνηση

Έκανε την πρώτη της προπόνηση στο Λας Βέγκας η Team USA.

Η Team USA άρχισε την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Νεβάδα, στο Λας Βέγκας.

Ο Στιβ Κερ έχει ήδη επιλέξει την δωδεκάδα που θα εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ στη Μανίλα, όπου για τον τρίτο όμιλο θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα (28/8), καθώς επίσης τη Νέα Ζηλανδία (26/8) και την Ιορδανία (30/8).

Την δωδεκάδα απαρτίζουν οι: Τζέιλεν Μπράνσον, Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, Τζος Χαρτ, Όστιν Ριβς, Άντονι Έντουαρντς, Μπράντον Ίνγκραμ, Μάικαλ Μπρίντζες, Μπόμπι Πόρτις, Κάμερον Τζόνσον, Πάολο Μπανκέρο, Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ, Γουόκερ Κέσλερ.

Οι 14 παίκτες της USA Select Team που θα προπονηθούν με τη δωδεκάδα της Team USA από τις 3 έως τις 6 Αυγούστου στο Λας Βέγκας είναι: Κέιντ Κάνινγκχαμ, Τζέιλεν Ντούρεν, Λάνγκστον Γκάλογουεϊ, Τζέιλεν Γκριν, Κουέντιν Γκράιμς, Τσετ Χόλμγκρεν, Τζον Τζένκινς, Χερμπ Τζόουνς, Έρικ Μίκα, Τρέι Μέρφι, Κίγκαν Μάρεϊ, Πέιτον Πρίτσαρντ, Ναζ Ριντ, Τζέιλεν Γουίλιαμς.

Οι ΗΠΑ θα δώσουν μια σειρά από φιλικά παιχνίδια, ανάμεσα στα οποία και με την Ελλάδα στο Άμπου Ντάμπι στις 18 Αυγούστου.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x