BCL

Xαμπ: «Σπουδαία νίκη, θα μας δώσει ώθηση - Θέλουμε να φτάσουμε μακριά στο BCL»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Πρέντις Χαμπ μετά τη νίκη της ΑΕΚ Betsson επί της Μακάμπι Ραμάτ Γκαν (80-71), κατά τη διάρκεια της οποίας πέτυχε 28 πόντους.

Με τον Πρέντις Χαμπ να καθαρίζει το ματς με 7 πόντους στα τελευταία 87'' και να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 28 πόντους, η ΑΕΚ Betsson BC επικράτησε δίκαια με σκορ 80-71 της Μακάμπι Ραμάτ Γκαν στην πρεμιέρα του BCL.

Μετά την αναμέτρηση, ο Αμερικανός γκαρντ, που έκανε «πάρτι» με 7/12 τρίποντα, μίλησε για τη δική του εμφάνιση αλλά και για την Ένωση, τονίζοντας πως αν συνεχίσει να δουλεύει θα έχει τη δυνατότητα να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ένιωσα πολύ ωραία με τα σουτ που έβαλα, οι παίκτες και ο προπονητής μου δίνουν αυτοπεποίθηση, είμαι πολύ χαρούμενος που ευστόχησα και βοήθησα να πάρουμε την νίκη, αλλά δεν πρέπει να ξεφύγουμε, είναι μόλις μια νίκη έχουμε πολύ δουλειά ακόμα. Είναι σίγουρα μια σπουδαια νίκη και θα μας δώσει ώθηση για το παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη, αλλά και γενικότερα.

Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην διοργάνωση, πιστεύω έχουμε καλές πιθανότητες καλούς παίκτες πολύ καλούς προπονητές, αν όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξουμε ομαδικά μπορούμε να κάνουμε ζημιά στο Champions League».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x