Γενικά

Ανακοίνωσε τον Νίτσεβιτς η Μάλαγα

Η Ουνικάχα Μάλαγα ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα την απόκτηση του Σάντρο Νίτσεβιτς μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις. Ο Κροάτης σέντερ, ο οποίος θα βρει στο δρόμο του τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και οι δυο ομάδες αγωνίζονται στον Γ΄ όμιλο, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη.

Η Ουνικάχα Μάλαγα ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα την απόκτηση του Σάντρο Νίτσεβιτς μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις. Ο Κροάτης σέντερ, ο οποίος θα βρει στο δρόμο του τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και οι δυο ομάδες αγωνίζονται στον Γ΄ όμιλο, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη. Ο Νίτσεβιτς ήθελε να «κλείσει» συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων, όμως αυτό δεν έγινε. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, θα καλύψει το κενό που άφησε ο Φραν Βάσκεθ, ο οποίος «αποχαιρέτησε» τη Μάλαγα για την Τζιρόνα.

Ο προπονητής της Μάλαγα, Σέρτζιο Σκαριόλο, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, δήλωσε για τον Νίτσεβιτς: «Ο Νίτσεβιτς είναι ένας παίκτης που θα προσφέρει στην ομάδα, τόσο με την τεχνική του, όσο και με τον χαρακτήρα του. Είναι ένας παίκτης με ποιότητα στην επίθεση και το λόου ποστ, ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης και της Ευρωλίγκα».

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x