Γενικά

Στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ ο Μπατίστ

Στην τελική δεκαπεντάδα της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ που θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2008 κλήθηκε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού Μάικ Μπατίστ.

Στην τελική δεκαπεντάδα της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ που θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2008 κλήθηκε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού Μάικ Μπατίστ. Οι παίκτες που κάλεσε ο Μο Μακ Χόουν αγωνίζονται κυρίως στην Ευρώπη και στο CBA και θα δώσουν τη «μάχη» της πρόκρισης στο Σάντο Ντομίνγκο της Δομινικανής Δημοκρατίας από τις 24 Αυγούστου μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου. Το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα πάρουν οι πρώτες τέσσερις ομάδες ,ενώ ήδη έχει προκριθεί ως χρυσή ολυμπιονίκης η Αργεντινή. Οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο όμιλο κατά σειρά τον Παναμά, τη Βραζιλία, τον Καναδά και τη Βενεζουέλα. Αναλυτικά η αποστολή των ΗΠΑ:
Μάικ Μπατίστ (ΠΑΟ), Τζερόμ Μπίσλεϊ (Σιου Φολς- CBA), Τσάρλι Μπελ (Λέτσε Ρίο), Έρνεστ Μπράουν (Φαγέτβιλ- CBA), Τάιους Έντνι (Ρόμα), Κόρσλεϊ Έντουαρτς (Σιου Φολς),Νόελ Φέλιξ(Γιακίμα-CBA), Λιν Γκριρ (Ντιναμό Μόσχας), Τζίμι Χάντερ (Ριέτι), Κρις Λάνγκ (Μάλαγα),Άαρον ΜακΓκί (Πουσάν), Μαρκί Πέρι (ελεύθερος), Μέλβιν Σάντερς (Ντακότα- CBA),Άλεξ Σκέιλς (Σάμσουνγκ), Ρον Σλέι (Ασβίλ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x