Γενικά

Βραζιλία και Πουέρτο Ρίκο στον τελικό

Η Βραζιλία με το Πουέρτο Ρίκο θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο Παναμερικανικό Πρωτάθλημα. Η «σελεσάο» επικράτησε του Καναδά με 73-65 με κορυφαίο τον Λεάντρο Μπαρμπόσα που πέτυχε 22 πόντους. Η οικοδέσποινα ομάδα του Πουέρτο Ρίκο επιβλήθηκε της Αργεντινής με 85-80 με πρώτο σκόρερ τον Κάρλος Αρόγιο που πέτυχε 19 πόντους

Η Βραζιλία με το Πουέρτο Ρίκο θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο Παναμερικανικό Πρωτάθλημα. Η «σελεσάο» επικράτησε του Καναδά με 73-65 με κορυφαίο τον Λεάντρο Μπαρμπόσα που πέτυχε 22 πόντους και άξιους συμπαραστάτες του τον Άντερσον Βαρεζάο που είχε 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 τάπες, καθώς και τον Μαρσελίνιο Μασάδο που πέτυχε 15 πόντους. Ο Τζόελ Άντονι με 17 πόντους και 8 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος παίκτης των ηττημένων.

Η οικοδέσποινα ομάδα του Πουέρτο Ρίκο επιβλήθηκε της Αργεντινής με 85-80 με πρώτο σκόρερ τον Κάρλος Αρόγιο που πέτυχε 19 πόντους. Ο Καρμέλο Λι και ο Λάρι Αγιούσο είχαν 14 και 13 αντίστοιχα, ενώ 10 πόντους και 9 ριμπάουντ είχε ο Πίτερ Τζον Ράμος. Ο Λουίς Σκόλα με 31 και ο Πάμπλο Κιντέρος με 18 ήταν αυτοί που ξεχώρισαν από τους Αργεντινούς, ενώ 8 πόντους και 10 ασίστ είχε ο Πάμπλο Πριγκιόνι.

Οι τέσσερις ομάδες μαζί με τις ΗΠΑ θα εκπροσωπήσουν την Αμερική στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης το 2010.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x