Γενικά

Περίπατος για Ισπανία

Η Ισπανία έκανε επίδειξη ισχύος απέναντι στη Λιθουανία συντρίβοντάς τη με 100-74 και κατακτώντας το τουρνουά της Σεβίλλης, στο οποίο επίσης συμμετείχαν η Μεγάλη Βρετανία και η Σλοβενία. Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο παρά τις απουσίες των Πάου Γκασόλ και Άλεξ Μουμπρού δεν αντιμετώπισε αντίσταση από τη «Λιέτουβα» και έφτασε στην άνετη επικράτηση με κορυφαίο τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος είχε 23 πόντους

Η Ισπανία έκανε επίδειξη ισχύος απέναντι στη Λιθουανία συντρίβοντάς τη με 100-74 και κατακτώντας το τουρνουά της Σεβίλλης, στο οποίο επίσης συμμετείχαν η Μεγάλη Βρετανία και η Σλοβενία. Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο παρά τις απουσίες των Πάου Γκασόλ και Άλεξ Μουμπρού δεν αντιμετώπισε αντίσταση από τη «Λιέτουβα» και έφτασε στην άνετη επικράτηση με κορυφαίο τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος είχε 23 πόντους. Άξιοι... συνοδοιπόροι του γκαρντ της Μπαρτσελόνα ήταν ο Γκαρμπαχόσα με 14, οι Ρ. Ρούμπιο και Κλάβερ με 12, αλλά και οι Ρέγες και Γιούλ που πέτυχαν από 11.

Από τους ηττημένους, που κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στο τουρνουά, ο Ντελινινκάιτις είχε 11 πόντους, ενώ οι δύο Λαβρίνοβιτς, Κσιστόφ και Ντάριους, πέτυχαν από 10. Ο Λίνας Κλέιζα έμεινε σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης σημειώνοντας 8 πόντους, όλους στο φινάλε της αναμέτρησης όταν όλα είχαν κριθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x