Γενικά

Ο Καλάθης λείπει ήδη στον Ντόνοβαν

Ακόμη δεν έφυγε και… του λείπει. Ο λόγος για τον Μπίλι Ντόνοβαν, ο οποίος προβληματίζεται ιδιαίτερα για το πώς θα καλύψει το κενό που αφήνει στους Φλόριντα Γκέιτορς ο Νικ Καλάθης. Ο 20χρονος γκαρντ, που αναμένεται τη Δευτέρα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, ήταν ο μοναδικός παίκτης του κολεγιακού πρωταθλήματος που την περασμένη περίοδο είχε 17+ πόντους, 6+ ασίστ και 5+ ριμπάουντ κατά μέσο όρο

Ακόμη δεν έφυγε και… του λείπει. Ο λόγος για τον Μπίλι Ντόνοβαν, ο οποίος προβληματίζεται ιδιαίτερα για το πώς θα καλύψει το κενό που αφήνει στους Φλόριντα Γκέιτορς ο Νικ Καλάθης. Ο 20χρονος γκαρντ, που αναμένεται τη Δευτέρα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, ήταν ο μοναδικός παίκτης του κολεγιακού πρωταθλήματος που την περασμένη περίοδο είχε 17+ πόντους, 6+ ασίστ και 5+ ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

«Ο Νικ ήταν ένα παιδί που δούλευε πολύ σκληρά και λάτρευε το μπάσκετ. Πάντα θαύμαζα την προσπάθεια που κατέβαλλε και την ενέργειά του μέσα στο γήπεδο. Ποτέ μου δεν ανησύχησα αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί ή όχι», δήλωσε ο πολυνίκης κόουτς για τον ομογενή άσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x