Μόνο στα μπαράζ ανόδου έχουν συναντηθεί ξανά Ορεστιάδα και Παναχαϊκού, που θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στην ιστορία της Volleyleague το Σάββατο (7/11) στις 18.00 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής.

Μετά από ήττες στα ματς που άνοιξαν την φετινή αυλαία -αφού η πρεμιέρα αναβλήθηκε- οι δύο ομάδες θέλουν να πάρουν το πρώτο τους φετινό τρίποντο.

Στην Ορεστιάδα ο στόχος είναι να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, με το παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή να αποτελεί ουσιαστικά την πρεμιέρα τους, όπως τόνισε ο ακραίος της ομάδας, Δημήτρης Ριζόπουλος.

«Είναι το πρώτο ματς στην έδρα μας και ουσιαστικά για μας τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα. Θέλουμε να πάρουμε καθαρή νίκη. Διαβάζουμε πως δεν θα αγωνιστεί ο Ρουμελιώτης. Αυτό δεν είναι καλό για το Νίκο και του εύχομαι περαστικά αλλά για την ομάδα μου θα είναι καλό διότι η Παναχαϊκή στηρίζεται στον Ρουμελιώτη. Το αποτέλεσμα του αγώνα εξαρτάται από τη δική μας εμφάνιση. Με καλό σερβίς και καλό ρυθμό θα πάρουμε την πρώτη μας νίκη για να δώσουμε χαρά στον κόσμο που περιμένουμε να έρθει για να μας υποστηρίξει».

Οι Πατρινοί, από την άλλη, θα ταξιδέψει στην ακριτική πόλη με μια σημαντική απουσία, αυτή του Νίκου Ρουμελιώτη. Ο αρχηγός της Παναχαϊκής υπέστη θλάση, με τον Γιώργο Λυκούδη να μην τον υπολογίζει, παρότι ο ίδιος ήθελε να αγωνιστεί.

«Ο Νίκος ήθελε να παίξει και στον αγώνα με τον Φοίνικα αλλά για τίποτα δεν ρισκάρω την υγεία των αθλητών. Ο Νίκος μου λέει πως θέλει να παίξει αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο γιατρός. Διαφορετικά θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις λύσεις για να ανταποκριθούμε θετικά στον δύσκολο αγώνα. Η Ορεστιάδα στην έδρα της είναι δυνατή. Πάνω, κάτω οι δύο ομάδες έχουν ίδιους στόχους και θέλουν νίκη και για τη συγκομιδή των βαθμών αλλά κυρίως και για την ψυχολογία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube