Αγώνα δρόμου για να προλάβει το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι θα κάνει ο Βαγγέλης Νάστος, ο οποίος δεν θα είναι σε θέση εναντίον του «Δικεφάλου του Βορρά» την Τετάρτη (7/5, 18:15) στο Περιστέρι, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play-offs.

Ο 33χρονος δεξιός μπακ τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονό της χθεσινής αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη και αντικαταστάθηκε στο 41ο λεπτό. Όπως φάνηκε από τον υπέρηχο έχει ένα μικρό τράβηγμα στο ισχιακό και ξεκίνησε θεραπεία για να είναι έτοιμος για την 4η αγωνιστική των play-offs.

Εκτός απροόπτου αυτή θα είναι η μοναδική απώλεια των «μπλε» κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους Αρκάδες έκαναν αποθεραπεία σήμερα και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Το «παρών» έδωσε στο αθλητικό κέντρο των Περιστεριωτών ο Θανάσης Καραγκούνης. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, ο ποίος αγωνιζόταν στον Ατρόμητο μέχρι τον Ιανουάριο και πήρε μεταγραφή για την Τσβόλε, εκμεταλλεύτηκε το διήμερο ρεπό και ήρθε στην Ελλάδα. Οι πρώην συμπαίκτες του, τον συνεχάρησαν για το Κύπελλο Ολλανδίας, που κατέκτησε η ομάδα του κόντρα στον Άγιαξ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε και αποθεραπεία, σε έναν χώρο που του είναι αρκετά γνωστός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube