Η πρεμιέρα του «Λόγκαν» πλησιάζει και η αλήθεια είναι ότι… δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο!

Το πρώτο τρέιλερ, με το ''Hurt'' του Τζόνι Κας να το συνοδεύει, μας έκανε να χάσουμε τον ύπνο μας.

Από σήμερα (19/1), όμως, χάνουμε και το μυαλό μας!

Γιατί το δεύτερο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας (την Πέμπτη, 2 Μαρτίου η πρεμιέρα της), με τον Γούλβεριν (Χιου Τζάκμαν) να επιστρέφει… στο μέλλον και αυτό το διαολεμένο κοριτσάκι στο πλάι του, μας τρέλανε!

Ιδού:



Θυμηθείτε και το πρώτο τρέιλερ:



Θυμίζουμε, η νέα κινηματογραφική περιπέτεια του Γούλβεριν, που μας ταξιδεύει στο μέλλον (2024), βασίζεται στο «Old Man Logan», τη σειρά κόμικς του Mark Millar από τα ’00s. Το «Λόγκαν» εξελίσσεται σε ένα μέλλον όπου η έπαυλη των X-Men έχει γίνει στάχτη και η Γη έχει ισοπεδωθεί και μοιραστεί ανάμεσα σε θρυλικούς κακούς της Marvel (μεταξύ των οποίων οι Magneto και Hulk ). Εκεί, ο ήρωας, αποφασισμένος να μη χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά τα σιδερένια του νύχια, μαθαίνει ότι το μόνο πράγμα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ είναι να λες «ποτέ».

Όταν, λοιπόν, μια σατανική οργάνωση, υπό την ηγεσία του Ναθάνιελ Έσεξ, θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει τους εναπομείναντες μεταλλαγμένους στον κόσμο σαν όπλα, ο Λόγκαν θα χρειαστεί να απελευθερώσει τον Γούλβεριν. Μόνο που δεν θα είναι ο μόνος με θανατηφόρα νύχια στην υπόθεση…

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube