Χωρίς τον Βασίλιε Μίτσιτς θα πρέπει να πορευτεί η εθνική Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, σύμφωνα με το novosti.ru.

Η αιτία είναι το πρόβλημα που έχει ο γκαρντ της Μπάγερν Μονάχου στο γόνατο, το οποίο κατά τη διάρκεια του τουρνουά του Πο επιδεινώθηκε.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ομοσπονδιακός προπονητής των Σέρβων, μίλησε για την ατυχία του παίκτη του, τονίζοντας: «Το πρόβλημα στο γόνατο είναι δυνατότερο από την επιθυμία του Μίτσιτς να παλέψει για μια θέση στην ομάδα. Όταν βρισκόταν στο Μόναχο, για την υπογραφή του συμβολαίου του και τις εξετάσεις, το ιατρικό επιτελείο της Μπάγερν διέγνωσε την παρουσία υγρού στο γόνατό του. Μου ζήτησαν να βοηθήσουμε στην αποκατάστασή του. Συνεργαστήκαμε μαζί με τη νέα του ομάδα και τον προπονητή της Πέσιτς. Δεν επιβαρύναμε την υγεία του παίκτη και δεν συμμετείχε στα ματς του τουρνουά της Τεργέστης», τα λόγια του και συνέχισε:

«Εξαιτίας της έλλειψης παικτών στην γραμμή των γκαρντ, ο Μίτσιτς επέμενε να συμμετάσχει στο τουρνουά του Πο και να βοηθήσει την ομάδα. Δυστυχώς, δεν μπορώ να τον υπολογίζω για το Παγκόσμιο. Η υγεία των παικτών είναι προτεραιότητα σε κάθε περίπτωση, και ειδικά όταν αφορά ένα νέο και ταλαντούχο παίκτη, του οποίου το μέλλον είναι μπροστά. Έχει μια καλή προσέγγιση και στάση απέναντι στο παιχνίδι. Αυτό θα μετρήσει στις επόμενες επίσημες διοργανώσεις».

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube