Έγινε... Σλοβένος ο Τζος Νίμπο! Ο πρώην σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ έλαβε με κάθε επισημότητα τη σλοβένικη υπηκοότητα, και θα έχει πλέον τη δυνατότητα να αγωνιστεί με την ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς ως νατουραλιζέ.

Υπενθυμίζουμε πως η Σλοβενία θα αγωνιστεί στο προολυμπιακό του ΣΕΦ, όπου βρίσκεται στον Α' όμιλο με Κροατία και Νέα Ζηλανδία. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να αποτελέσει τη μεγάλη αντίπαλο της Ελλάδας για την είσοδο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μένει να φανεί αν ο Νίμπο θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στους αγώνες αυτούς, καθώς δεν είχε δηλωθεί στην προεπιλογή της Σλοβενίας, με τον Μάικ Τόμπι να καταλαμβάνει τη θέση του νατουραλιζέ, κάτι που ωστόσο μπορεί να αλλάξει.

Αναλυτικά η μέχρι στιγμής προεπιλογή της Σλοβενίας: Γιάκα Μπλάζιτς (Τσεντεβίτα Ολίμπια), Μίχα Τσέρκβενικ (Κρκα), Βλάτκο Τσάντσαρ (Νάγκετς), Ζίγκα Ντίμετς (Ανβίλ), Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς), Ζόραν Ντράγκιτς (Τσεντεβίτα Ολίμπια), Γκρεγκόρ Χρόβατ (Ντιζόν), Αλεξέι Νίκολιτς (Σαλόν), Τίμπορ Μίρτιτς (Χέλιος Ντομζάλε), Έντο Μούριτς (Τσεντεβίτα Ολίμπια), Μπίνε Πρέπελιτς (Σαρλερουά), Κλέμεν Πρέπελιτς (Γαλατάσαραϊ), Λέον Στέργκαρ (Κρκα), Λούκα Σκούτσα (Τσεντεβίτα Ολίμπια), Γιαν Σπαν (Κρκα), Μάικ Τόμπι (Ερυθρός Αστέρας).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube