Ευρώπη

«Οι ενορχηστρωτές της Αρμενικής Γενοκτονίας»: Ο Χέιζ-Ντέιβις εξόργισε τους Τούρκους με ένα ποστάρισμα!

Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις βρίσκεται ταξίδι στην Αρμενία και ανέβασε πολλά στόρι με εικόνες από το Μουσείο Γενοκτονίας, εξοργίζοντας τους Τούρκους οπαδούς που ζητούν ήδη την απομάκρυνσή του!

Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις... έμπλεξε για τα καλά με ένα ποστάρισμά του στα social media! Ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε πήγε ταξίδι στην Αρμενία και στο πλαίσο της περιήγησής του, επισκέφτηκε το Μουσείο Γενοκτονίας στο Γερεβάν.

Όσο βρισκόταν εκεί, ανέβασε μερικά story με σοκαριστικές εικόνες από το μουσείο. Αυτό που εξόργισε όμως περισσότερο τους οπαδούς της Φενέρ ήταν εκείνο που απεικόνιζε τους Τούρκους που θεωρούνται οι αρχιτέκτονες της εκτέλεσης του σχεδίου της Γενοκτονίας.

Στους εικονιζόμενους διακρίνονται, μεταξύ άλλων, τα πρόσωπα του Ταλαάτ Πασά και του Μεχμέτ Ναζίμ, με τον Χέιζ-Ντέιβις να τους αποκαλεί «ενορχηστρωτές της γενοκτονίας» και να αναφέρει πώς «ο πόλεμος και η γενοκτονία είναι απίστευτα».

Λίγο αργότερα, ο Αμερικανός φόργουορντ κατέβασε το συγκεκριμένο ποστ, όμως η ζημιά είχε ήδη γίνει. Πολλοί οπαδοί της Φενέρ στα social media αναπαρήγαγαν το story του και ζήτησαν την απομάκρυνσή του, ενώ και φίλοι άλλων ομάδων ζήτησαν από τον τουρκικό σύλλογο να δείξει ανάλογη «ευαισθησία» με αυτή που έδειξε στο θέμα του Εργκίν Αταμάν.

Δείτε το επίμαχο story:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x